Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Narranación

revista de contes i relats il·lustrats

  • 7
    Mecenes
  • 20.0
    mensuals
  • 34.47
    total

Obrim l'Aixeta!

Missatge del Guardià dels Arxius

Aquest vídeo encara s'està processant
Avui és un dia molt especial, ja que obrim el nostre propi canal de micromecenatge.
Avui és un dia molt especial, ja que obrim el nostre propi canal de micromecenatge. I, després de rumiar-ho molt, estem feliços de fer-ho a l'Aixeta, la plataforma de micromecenatge en català, acompanyats d'altres editorials del fantàstic català que admirem profundament.

Obrim aquest canal perquè des de Narranación volem crear i fer comunitat. Comunitat amb tots aquells que vulguin donar suport a un projecte com el nostre, perquè pugui créixer i establir nous lligams. Comunitat per continuar promovent la literatura i la il·lustració. Comunitat per l'amor als contes i a la ficció fantàstica i de gènere. Comunitat per engrandir i fer palès que la salut editorial catalana està en un moment molt dolç d'energia, però que necessita el vostre suport.

El nostre Guardià dels Arxius us ho explica millor en el vídeo que acompanya aquesta entrada, però, en resum, disposeu de dos nivells de suport amb els quals podreu gaudir de diferents recompenses. Creiem que poden ser molt interessants i que tot just són un punt de partida. A mesura que tot vagi creixent amb la vostra ajuda, també intentarem que ho facin les recompenses.

Sigui com sigui, moltes gràcies a tothom i, com sempre diu una amiga nostra, llarga vida al conte, al relat i a la il·lustració.
Narranación
16 Febrer 2024