Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Narranación

revista de contes i relats il·lustrats

  • 7
    Mecenes
  • 20.0
    mensuals
  • 34.47
    total

Narranación Capítol IX

Lectors i lectores, amb tots vosaltres: el número nou.
Lectors i lectores, amb tots vosaltres: el número nou.

Aquest és un número que ens ha sorprès ben bé des del principi. Com a cada publicació, intentem créixer i arribar a més artistes; en molts casos, artistes reconeguts que ens agraden i seguim des de fa temps. La sensació inicial és sempre la mateixa: tothom ens dirà que no. Per què? Doncs perquè sempre cal explicar el projecte i no sempre és senzill. Però ho fas, com has fet tantes i tantes vegades: «Contactem amb escriptors i escriptores, els aparellem amb
il·lustradors i il·lustradores, i els engresquem perquè treballin plegats en una publicació sense ànim de lucre, només pel fet de promocionar la...», i, aleshores, tornes a comprovar que gairebé tothom estima la col·laboració, si es fa amb respecte i passió. I, una vegada més, el resultat final ens permet fer un tastet de la porció de felicitat que el projecte representa per a nosaltres.

Narranación és una revista de relats i contes il·lustrats, amb molta feina al darrere, amb més de vint col·laboracions per publicació que, si fos d'una manera diferent, seria impossible de portar a terme. No es tracta només de la professionalitat a què tenim accés com a editors, sinó també a l'orgull de promoure l'acompanyament d'artistes més amateurs, que s'animen a continuar amb el complicat ofici de la creativitat pel sol fet d'estar envoltats de persones que admirem.

Així doncs, aquest número nou el volem dedicar a tots els artistes que hi trobareu i que, entre encàrrec i encàrrec, han fet un foradet per Narranación. I a vosaltres, que ara llegireu els seus relats i mirareu les seves il·lustracions, feu-los —feu-nos— el favor de parlar-ne, que s'ho mereixen.

Una abraçada ben gran. I creeu i consumiu art, que és molt bonic.