Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Narranación

revista de contes i relats il·lustrats

  • 7
    Subscribers
  • 20.0
    monthly
  • 34.47
    total

Narranación Capítol IX

Lectors i lectores, amb tots vosaltres: el número nou.
Lectors i lectores, amb tots vosaltres: el número nou.

Aquest és un número que ens ha sorprès ben bé des del principi. Com a cada publicació, intentem créixer i arribar a més artistes; en molts casos, artistes reconeguts que ens agraden i seguim des de fa temps. La sensació inicial és sempre la mateixa: tothom ens dirà que no. Per què? Doncs perquè sempre cal explicar el projecte i no sempre és senzill. Però ho fas, com has fet tantes i tantes vegades: «Contactem amb escriptors i escriptores, els aparellem amb
il·lustradors i il·lustradores, i els engresquem perquè treballin plegats en una publicació sense ànim de lucre, només pel fet de promocionar la...», i, aleshores, tornes a comprovar que gairebé tothom estima la col·laboració, si es fa amb respecte i passió. I, una vegada més, el resultat final ens permet fer un tastet de la porció de felicitat que el projecte representa per a nosaltres.

Narranación és una revista de relats i contes il·lustrats, amb molta feina al darrere, amb més de vint col·laboracions per publicació que, si fos d'una manera diferent, seria impossible de portar a terme. No es tracta només de la professionalitat a què tenim accés com a editors, sinó també a l'orgull de promoure l'acompanyament d'artistes més amateurs, que s'animen a continuar amb el complicat ofici de la creativitat pel sol fet d'estar envoltats de persones que admirem.

Així doncs, aquest número nou el volem dedicar a tots els artistes que hi trobareu i que, entre encàrrec i encàrrec, han fet un foradet per Narranación. I a vosaltres, que ara llegireu els seus relats i mirareu les seves il·lustracions, feu-los —feu-nos— el favor de parlar-ne, que s'ho mereixen.

Una abraçada ben gran. I creeu i consumiu art, que és molt bonic.